söndag 28 april 2024

Mc

2 plusgrader stoppade inte mig från årets första tur.




onsdag 17 april 2024

Twitter eller X

 Mina senaste tweets

Vad pratade vi egentligen om före 2015? Numera pratar vi bara om hur hemskt allt är.

 

Vad betyder det när ett land fördömer ett annat lands handlingar? Ger det något? Är det som att säga åt någon att det är inte ok? Som vanlig svensk syltrygg politik alltså? Iran skrattar hela dagen.

 

Snart reser sig svensken ur soffan för att protestera på riktigt mot allt våld/kriminalitet från köket. Vi är otroligt fredsskadade. Vi är väldigt långt borta från en förändring. Tror faktiskt räddningen för Sverige är när invandrare tar tag i saken själva. Så nästa generation?

Nä vad säger ni? Ska vi allihopa rösta på Vänsterpartiet så dom får majoritet. Då får dom alla fritidsgårdar som behövs.Friskolorna försvinner. Skatten höjs kraftigt. Massor med pengar till staten. Det smakar mumma. Kriminella kramas och fängelser töms. Invandring ökar. Yipee!


Just nu.

Vad är det för vår? Detta är inte vår. Vår är när det är lite svalt men solen börjar värma ens ansikte. Och i lä är det väldigt skönt. Ska hämta min mc ur vinterförvaring. Det blir inte skönt. Ska bli +4 grader. Blåser det då litegrann också så blir det svinkallt.

Mitt AIK ser likadant ut som förra året med en pytteliten förbättring. Pytteliten.

Liver rullar på och allt är sig likt. Skulle vilja ha en förändring av något slag. Men jag tror att blir det bara lite skönare klimat så går humöret upp. Just nu är det jobb, träning, en fotbollsmatch, ett restaurangbesök, någon usel film och  en halvbra serie sen börjar vi om.

Det är i alla fall skönt och kul att ha två resor planerade. Så allt är väl bara ett stort gigantiskt lyxproblem?


måndag 8 april 2024

Ingen bror

Undrar om du, min storebror läser detta? Vi har inte pratat på så många år eller ens om någonsin så jag känner inte att vi är släkt längre. Har vi någonsin varit släkt? Du och din fru dissar hela världen och är så arroganta mot allt och alla. Ja alla som bryr sig alltså. Bry dig inte om mig. För mig är allt solklart. Du gillar inte där du kommer ifrån för 5 öre. Du har valt ett liv och en sida av myntet och för mig är det ok. Jag gillar inte heller hela världen eller ens alla mina släktingar. Jag har aldrig hycklat om det. Träffar/pratar och umgås med dom som ger mig något eller behöver något. Du och jag har ju aldrig umgåtts överhuvudtaget. Vi är inte från samma planet. Bara Ör.

Men jag blir oerhört besviken, ledsen och förbannad när du skiter i dina egna barn och din egen mamma. Det är rakt upp och ner ett uselt ryggradslöst beteende. Du vågar inte ens stå för det. Vi vet allihopa att det är din fru som ligger bakom detta. Men du är precis lika medskyldig som henne. Om inte värre? Du är ju bara feg. Sen att du kunde säga vilken usel farsa du själv hade samt att du minsann tillhör familjen när du inte får höra skvaller som du vill. Ja det visar bara vilken person du är. 

Jag kommer aldrig att ta kontakt med dig så det behöver du inte ens fundera på. Vi kommer synas eller höras endast vid mammas bouppteckning eller kanske också begravning. För då ska du ner i syltburken. Precis som du gjorde när din hatade far avled. Som du pratade så mycket skit om och inte ville prata om varför. Jag tyckte vår pappas beteende var skit men jag berättade det och försonades (nej jag förlåt honom inte, det visste han) med honom. Såklart du har rätt till ditt arv. Det är solklart. Men smakar det inte lite bajs i din mun?

Lillebror ringde dig i påsk och vill önska en glad påsk. Du bara dissar honom och ringer inte ens upp!

Din dotter blir utkörd från dig.

Din son och hans fru berättar hårresande saker om ER.

Din fru´s syster och hennes man berättar saker som jag inte tror är sanna.

Vad är du för människa egentligen?

Vems beslut var det att flytta så långt bort från alla som möjligt när ni blir pensionärer? Lycka till den som blir kvar. Har inte din favorit Ingi lärt dig någonting?

Ingi får julhälsning!!!! Jag dog av skratt.

Jag tänker på dig ibland. För jag undrar innerligt hur man kan bli en sådan människa. Skulle jag få detta berättat av en utomstående så skulle jag aldrig tro på hur osocial en person kan bli. Hoppas ni har en god hälsa och trivs med livet. Önskar absolut ingen olycka. Tvärtom. Ni har valt detta och det ska man få göra. Man lever bara en gång. Men ta konsekvensen och inse att ni gör en del ledsna. 

Varför kan du inte ringa din mamma och prata ut om vad du tycker är fel med allt? Hon är så besviken på dig. Du behöver väl inte berätta det för din fru. Gör något med ryggrad i sig. 

Må gott och ta hand om er.

Jag som bodde med dig i 14 år men som aldrig blev en bror.