måndag 31 januari 2022

Självmord

Så tragiskt med självmord. Oavsett anledning så finns det massor att säga om det.Alla som funderar mycket på saker om existens och andra djupa saker har väl någon gång mått lite dåligt och funderat på att göra slut på allting för att det inte finns någon mening med någonting?

Igår nåddes jag av beskedet att en före detta klasskamrat har tagit livet av sig.Han sa till sin ex flickvän att han går och tvättar bilen för att sedan hänga sig i garaget. Otroligt! Varför reagerar jag som jag gör? Jo jag skulle träffa honom i en nära framtid.Han ringde mig några gånger och frågade om vi skulle ses och jag svarade att det skulle bli jättekul. Han var i mina ögon ganska livsglad och nyfiken på att träffas vid det tilfället och även när han ringde strax före jul. Vi skulle även träffa några andra klasskamrater.  Jag såg fram enot det jättemycket. Men det blev inte så. 

Och jag börjar fundera över vad det är som gör att folk gör vad dom gör.

Jag har själv någon gång funderat äver detta men det har aldrig blivit mer än en tanke precis som andra tankar om drastiska saker som kommer och går. Framför allt när man sitter själv med en mängd alkohol i sig. Det är så tragiskt att det inte finns vänner att prata med i dessa lägen.Alltså riktiga vänner. 

Har du en vän som du kan säga att du funderar på att ta livet av dig och vad ska du göra?Jag har definitivt inte det. Inte ens i min egen familj. Jag har bara folk som pratar en massa goja runt mig. Och ingen av dom vill höra mig prata om djupa saker. Min bästa vän från barndomen är en sådan som skulle kunna göra slut på allt på ett sätt, men absolut inte på andra sätt . För bitter och avundsjuk för att ta livet av sig.Men trasigheten finns där och tröttheten på livet finns där. Vad ska jag göra åt sådant?

Fråga? - Hej har du tänkt på självmord någon gång? Så klart det inte går.

Tillbaka till min klasskamrat Roger.Roger var ett ensambarn som fick det mesta han ville ha.Farsan och morsan drack en del och Roger bodde hemma länge,för att sedan bo granne med mamma och pappa.Roger var en lite mobbare i skolan som ville ha all uppmärksamhet.Han ville vara bäst i alla områden. Jag gillade Roger ofta för att trots det hårda yttre, så var han en som lika gärna kunde mobba som bry sig om. Jag var hemma hos Roger emellanåt och lyssnade på musik.Han hade en sjuk stereo med sånt ljud att man vara ordentligt avundsjuk över det.Man ville ha Roger på sin sida. Sen försvann Roger under många år.Men vi mötes då och då på stan och snackade några minuter .

Sen ropade han efter mig på gatan i höstas och ville att vi skulle rräffas.Men det blev inte så. Jag tycker oerhört synd om Rogers barn och hans anhöriga.För han svek dom ordentligt och valde den enkla vägen. Vilket han i och för sig har rätt att göra.För ALLA har rätt att bestämma över sitt eget liv. Oavesett vad man gör med det.Men jag hoppas att alla han lämnar kvar förstår att dettta är vad Roger ville göra och ingen kunde ha gjort något annorlunda. För Roger har ingen rätt i världen att pressa folk att dansa efter hans pipa.

Ta nu hand om dig Roger och jag hoppas att du hittat inre frid. Men jag måste ställa en fråga. Varför ropade du inte på hjälp? Du hade ju kunnat fråga mig eller någon annan!

Vi gick i samma klass i 9 år. Örskolan och Hallonbergsskolan i Sundbyberg



R.I.P



torsdag 27 januari 2022

Religion

 Religion är total ondska!!!! Bara sikta in sig på svaga människor!




söndag 23 januari 2022

Nu och då



Detta är en plats där religionen bestämmer över förnuftet.
Tyvärr.
Bilderna är alltså från exakt samma plats.

lördag 22 januari 2022

Kött



Gör här reklam för en bra affär om man vill ha fint kött m.m.
Jag gillade den här affären jättemycket.
Köpte Rostas, Innanlår, Högrev sen fick jag ett paket mycket god Salciccia korv.
Rekommenderas

fredag 21 januari 2022

Feminism




Ser just nu den gamla slagdängan Våra Värsta År på luncherna på jobbet.
Serien håller fortfarande ganska bra men skämten håller knappast enligt
den svenska feministrörelsen eller?

fredag 14 januari 2022

Fredag

 Fredag 14/1-22

Sitter på jobbet typ ensam. Nästan 300 personer jobbar hemma och jag har en tjänst som gör att jag måste göra det mesta på plats. Det är inte synd om mig men det är dödstråkigt. Bara några få nötter på plats som det inte vare sig går att fika med eller äta lunch. Så jag skiter helt enkelt i lunchen idag. Och nej det är fortfarande inte synd om mig. Jag ska fuska mig hem lite tidigare. För vad ska jag göra hemma? Det är ju sådana tider där man inte kan göra någonting som är någorlunda kul. Så då får man hitta på det som går att göra. Jag försöker träna mycket. Framför allt springa. men nu blir det helg med lite städning. Det är ju kul!

Covid



tisdag 11 januari 2022

Tv historia

Bästa tv-serien alla kategorier!




Trött

 Oj vad dagarna går fort numera. Det är ju snart februari och våren kommer sakta men säkert. Nej jag skojar bara. Vi är fast i den mörka vintern ett tag till. Och allt rullar på. Det öppnas och det stängs. Det fuskas och det hycklas. Det skjuts och det våldtas. Det polariseras utan dess like. Man måste vara på en sida hela tiden. Och mitt liv står verkligen tvärstill just nu. Det är som ett tåg som inte får lämna perrongen. Eller det var nog en dålig liknelse men ni kanske förstår.

Fritiden består av träning,hundpromenader och ja inte mycket mer än så. Oj vad ja saknar adrenalinet. Saknar motivationen just nu för att vara upprörd eller arg eller ens lite småglad. Så jag återkommer.

Må gott så länge!

onsdag 5 januari 2022

Onsdag

Mår inte bra idag!
Inte alls faktiskt.
Jag är trött på det mesta faktiskt.
Den här pandemin gör mig galen.
Får inte göra någonting jag gillar.
Var slutar detta med?
Orkar inte skriva mer nu.

tisdag 4 januari 2022

Twittra

Twitter!
Detta fenomen som är så beroende framkallande.
Jag twittrar massor varje kväll.
Har ett AIK konto, ett politiskt konto och ett skämt konto.
Måste ha det. Mitt AIK konto är också mitt ärliga riktiga jag där jag står för allt i mitt namn ( står för allt annat också). Dom andra är jag lite för rak och kontroversiell för att kunna och vilja vara det i mitt namn. Jag skulle nog få reprimander på jobbet annars.
Har diskussioner med alla möjliga om allt möjligt.
Knark, sexarbete, barn, sport, miljö, migration, rasism tja allt som du kan tänka dig. 
Och en del klarar inte av mina åsikter och då gör man sig nog bäst i att be mig dra åt helvete och inte läsa vad jag skriver. Precis som jag tycker om alla patetiska människor som klagar på tv-program istället för att byta kanal.
Va inte så jävla korkade, tänk lite själva.
Skapa lite egna åsikter istället för att lyssna på Bianca Ingrosso eller Paolo Roberto eller Veronika Palm!
Tyck lite kontroversiellt eller byt åsikter ibland.
Sluta upp med era trista selfies i varje Instagram inlägg.
Du kan inte förverkliga dig själv genom att ta en bild på dig själv, ta för i hela helvete en bild på någon annan som kanske ger dig något i ditt liv. 

söndag 2 januari 2022

Nytt år

Jaha ett nytt år i ens liv igen.
Vad tror jag om detta året det? Alltså angående mig själv.
Jag bara måste ta tag i jobbiga saker. Det är dags nu.
Har väntat alldeles för länge med dessa jobbiga saker.
Det är absolut ingen idé att jag berättar om vad eller vilka dessa saker är, för jag kommer säkert att bryta dessa så kallade nyårslöften som man pratat om så många gånger.
Men kanske ska jag vara optimist och säga att detta kan ju vara året då det händer? När man gör saker med ens liv som man inte vet hur det slutar varför är jag så rädd? Rädd och rädd? Feg är nog ordet. Tja jag hoppas att detta år blir ett år av förändringar till något bättre så småningom. Kanske står det här i framtiden?