onsdag 24 januari 2024

Värdelös blogg

Det verkar stört omöjligt att kunna lägga in bilder numera på min blogg. Så ni får helt enkelt stå ut med att jag lägger ut bilder som försvinner. Texten ligger ju kvar så jag kör på och låtsas om det regnar. Tänkte också bara säga att jag ar lite färdiga inlägg för en ev. framtida katastrof vad det gäller min hälsa. Tolka det som ni vill. Jag har den här bloggen som en ventil eftersom det finns saker som jag inte kan vädra på annat sätt. Så ni som vill veta saker får helt enkelt vänta tills tiden är mogen.

1 Månad kvar som anställd på KI/MEB. Det känns bara bra. Är klar med den arbetsplatsen. Och är dessutom besviken på hur jag blir behandlad efter att ha lagt 11 år på den arbetsplatsen med allt vad det innebär. Nu går vi vidare med en arbetsgivare som vil ha mig och som ger mig det jag önskar och behöver för att kunna trivas på jobbet. Förut ville jag gå i pension i morgon. Det vill jag inte idag. Just nu känns det jättebra att jobba tills man är 67 eller liknande. Finns negativa saker här också men dessa kan jag verkligen leva med.

Blir ett 2024 med en del resor. Börjar nu i Mars med att åka till Köln i Tyskland för en massa fotboll. Det kan bli 3 matcher på 3 dagar. Mellan matcherna måste vi ju hinna med en snitzel och några öl också.

Ska hålla föredrag på jobbet idag. Lite nervös för det har jag inte gjort på väldigt länge.

Vintern är fruktansvärt lång

Var på Stand-Up Comedy Club på Big Ben på Södermalm förra fredagen. Ojämn kvalitet minst sagt. En del hysteriskt roliga och en del som inte var roliga alls. Dessutom så förstod dom inte det utan skyllde på publiken. Det var i alla fall kul men kanske inte så kul att jag gör om det fler gånger. Går nog på en riktig show i så fall, för här var det amatörernas afton.

En del människor är inte så bra på att höra av sig. Dom har det som image till och med. Man ska vara speciell i dessa tider. Ha en roll liksom. Har en kompis som spelar hårt på det. En roll av att vara väldigt disträ och jargongen med att inte ha koll på grejer. Lite trött på det emellanåt. Men jag gillar ju människan så jag får väl lov att leva med det. Det är ju inte något tvång att umgås liksom.

Sa jag att vintern är sjukt lång?

Ska till Hagge i helgen själv för lite personlig rehab. Promenader, bastu, öl och en öppen spis blir mina vänner den här helgen. Blir väl att skotta också.


torsdag 11 januari 2024

Inget särskilt

11 Januari 2024. 

Har inte varit motiverad nog för att skriva några inlägg hittills i år. Det händer för lite, jag tycker för lite och jag irriterar mig för lite. Så ni får hålla er till tåls. Jag kanske kommer igång så småningom. Det är också så att jag har ett jobb numera som jag inte kan prata så mycket om. Kan liksom inte skriva här om saker som jag önskar att jag hade kunnat göra. Det finns massor som jag skulle vilja pladdra om, men det går ju liksom inte.

Det är mer än 4 år sedan jag pratade med min bror om annat än begravningar. Det är mer än 8 år sedan jag pratade på riktigt med honom. Undra hur det kommer sig?

Har bokat en resa till staden Köln i Tyskland. Ska dit 4 dagar i mars. Kolla fotboll och dricka öl samt äta snitzel/currywurst. Ser fram emot det jättemycket. Sen kan det bli både Island och Zanzibar under året. Men det kanske är att gapa för mycket? Möjligheten finns.

Har varit små förkyld i en månad nu. Min sambo ännu längre. 

Tänkte ordna en lite quiz-orientering för mina vänner men ointresse gör nog att jag måste ställa in det. Annars så flyter det liksom bara på.....återkommer