tisdag 30 juli 2024

Lunk

Semestern fortsätter och det är skönt. Allt har ordnat sig ganska bra. SAS har hört av sig och ger oss lite kompensation för allt strul från resan till Island. Fick nästan hela resan tillbaka i pengar. Ska bygga en veranda på landet. Har köpt virke. Så nu är det bara att börja såga. Jag har ju så svårt att såga rakt bara. Blir tufft. Lägger ut en bild när det är klart. AIK fortsätter att skämma ut sig i Allsvenskan. Orkar inte titta just nu. Ägnar TV tid till OS. Det är lite roligare. Har just nu bra kontakt med min brorson. Det är kul. Han åker mc som jag. Kanske blir en tur tillsammans någon gång. Min storebror är det tyst ifrån. Det är helt ok. Men mamma pratar om honom ibland. Tror hon saknar honom. Lillebror är lillebror. 2 veckor kvar tills jag börjar jobba igen. Helt ok. 
Funderar lite på mitt party också. Krävs lite planering. Bjudit folk som ger mig positiv energi. Inga andra.

måndag 22 juli 2024

MC

Så är då semestern igång. Fredag till måndag åkte jag mc med min barndomskompis eller snudd på bror. Vi åkte från Stockholm via Askersund, Mariestad, Uddevalla, Bengtsfors, Lennartsfors, Billingsfors, Grebbestad, Karlstad till Ludvika. Tur med vädret hade vi. Så den här semestern har börjat bra.






fredag 19 juli 2024

Dag1

Första dagen på semestern. Åker lite mc 4 dagar på västkusten. Blir kul. Det blir: Stockholm-Järna-Katrineholm-Askersund-Mariestad-Uddevalla-Trollhättan-Bengtsfors-Årjäng-Lennartsfors-Dals LångEd- Grebbestad-Åmål-Värmskog-Munkfors-Hagfors-Frederiksberg-Ludvika. Bara småvägar. Inte en meter på motorvägen. Det blir trevlig. En normal situation hade jag kört förbi Sunne. Men det blir det ju inte. Hoppas på lite sol på semestern så jag kan bygga något. En veranda eller något annat. Vill grilla mycket och dricka lite vin. 3 veckor är en vecka för lite men i år får det gå.

torsdag 11 juli 2024

Orkar inte

Tror du verkligen att jag kommer svara? Tror du verkligen att jag kommer ringa? Tror du jag bryr mig? Tror du att jag är övertygad om att du ville följa med till Finland? Har du ingen verklighetsuppfattning eller självinsikt överhuvudtaget? Patetisk!

Orkar inte med negativa människor som bara är just negativa. Vad man än försöker.

Orkar heller inte med socialt inkompetenta människor som är fullblods narcissister. Som skyller på någon bokstavskombination. 

Orkar inte med AIK heller just nu.

Orkar snart inte längre med min egen situation. 

tisdag 9 juli 2024

60

Hipp hipp hurra på min födelsedag. Blir 60 år i dag. Hur känns det då? Faktiskt tungt. Inser att idag börjar slutet på mitt liv. 50 var bara att bli vuxen på riktigt. Men 60 är något annat. Det är tungt. Nu börjar livets utförsbacke. Ska försöka njuta så mycket det går. Och gör det på en del sätt. Hoppas kunna skriva om det så småningom. Annars så känns det lite ensamt just nu. Jag går i tankar som jag inte kan dela med någon. Sen slits jag mellan unga tankar och gamla förmågor. Nej den här dagen är inte så kul. Men har jag rätt att gnälla? Absolut inte. Hittills har jag fått en överraskningsresa av min lillebror. Presenter av min sambo. Och klockan är bara 05:25. Men siffran 60 är en gammal och tung siffra. Dessutom är den här dagen vanligtvis den dagen på året som jag är mest besviken över. Jag har alltid hatat min födelsedag. Av så många anledningar. En anledning vet jag är ren narcissism. Jag är väldigt bra på att gratta folk och att uppvakta vänner och familj. Får då för mig att det är två-vägs i det. Men jag har haft fel i så många år. Jag är med i varenda insamling som finns på jobb t.ex. men aldrig har min dag blivit synliggjord. Jag vet att det är finare att ge än att få. Men nån jävla gång. Nä vet ni vad. Grattis på födelsedagen F. Du är en underbar vän som lyssnar mer än du pratar. Tack för att du är en sån fin människa.