lördag 31 augusti 2024

Vacker

Bara måste lägga ut en bild på en väldigt vacker kvinna som jag avgudade som tonåring.



torsdag 29 augusti 2024

Just nu

Skriver knappt alls längre. Olika skäl bakom det. Inte lika roligt eller motiverande är två skäl. Finns fler. Sen går det ju inte att skriva om allt skit som händer. Men här kommer litegrann av det som jag tänker. På jobbet går det bra. Trivs med allt förutom min oerhört trötta lata kollega. Vi kan kalla han för Per. Några år äldre än mig men tusen gånger tröttare. Både vill och inte vill gå i pension. Älskar  sina gamla polishistorier. Varje dag en ny eller en jag har hört 10 gånger. Kan inte Per gå i pension och ge mig en bra kollega? Men jag trivs bra för jag har en enorm frihet och sköter mina dagar exakt som jag vill själv. Ett bra sista jobb för mig. Privat så gnisslar det litegrann i fogarna. Men det rullar på. Tränar ganska mycket igen. Just nu är kondition roligt. Spinning och löpning rimligast. Cyklar så långt jag kan i 1 timme eller springer 7 km. Ska ha en fest i helgen med människor jag trivs med och mamma. Mamma har ingen livsglädje längre. Det är inte mycket positivt där inte. Hon har ont som ursäkt men ska det vara allt? Känns bra att folk jag inte trivs med försvinner mer och mer ur mitt liv. Har lite resor och annat att se fram emot. Så kanske hittar jag motivation för att skriva oftare?

lördag 17 augusti 2024

17/8

Vi börjar närma oss slutet på sommaren. Den man alltid längtar efter. Den som alltid är så kort. Vad händer nu? Det som alltid händer. Mörkret faller på. Både bildligt och bokstavligt och mentalt. Nä det där sista är ju upp till var och en. Jag vet inte vart jag är eller vart jag är på väg. Finns oerhört mörka saker men också en hel del roligt och vackert. Skulle vilja prata med någon om allt bara. För det behöver jag göra. Men det är inte så farligt kanske. Man dramatiserar mycket? I-lands problem kanske? 

Sommaren har varit mycket bra. Stolt som en tupp. Jag har utan hjälp från någon snickrat en altan och en ny trappa till vårt hus på landet. Så jag är nöjd. Åkt mycket mc också. Varit ute i naturen massor. Skönt.

Snart ska jag ha en liten fest för dom som jag gillar och bryr mig om. En liten tävling samt mat och dryck blir det. Är du inte bjuden så finns det skäl till det.

Ont i mina händer numera. Min artros gör sig påmind. Ska få en spruta snart. Hoppas det hjälper. Annars blir det en ny operation. 6 veckors konvalescens plus en himla lång tid jag inte får t.ex. köra min motorcykel. Trist.

Är det 4 år nu? Sen vi pratade sist? Du försöker ändå hålla lite skvaller koll. Skiter i vilket.  Håll dig på din kant. Saknar ingenting av det. 

När en tanke upptar hela ens värld så blir det svårt att ta itu med en hel del saker. Världen är en ond plats som brinner och jag slänger ibland på ved själv. Tills nästa gång………

fredag 9 augusti 2024

Semestern slut

Semestern snart slut för den här gången. Snickrade ihop en ny trappa och veranda samt provade lite ny Gin. Slutet gott allt gott. Snart fest och jag har bjudit in dom människorna som ger mig positiv energi. Alltså inte alla släktingar. Ska bli kul.