måndag 9 september 2024

Måndag vecka 37

Det blir inte så ofta något skrivet här längre. Är inte tillräckligt motiverad. Vill ha saker som jag tänker på att skriva om. 

Hade 60-års kalas nyligen med när och kära. Känner mig oerhört omtyckt med tanke på den uppvaktning jag fick. Underbara presenter och en härlig eftermiddag/kväll. Vi höll på mellan 16:00 - 01:00. Det blev en hel del Gin & Tonic m.m. God libanesisk mat hade vi fixat också. 

På jobbet rullar det på men jag vill ha en ny kollega för min nuvarande är så oerhört lat och trött. Jag skulle vilja att han gick i pension. Men tyvärr är han bara 63. Så jag får stå ut i flera år till. Men jag trivs bra. Väldigt fritt och jag jobbar efter eget huvud hels tiden. Kommer och går som jag vill. Konstigt att jag alltid tar samma tunnelbanetåg då. Samma tid samma vagn varje dag. Man är en vanemänniska.

Släkten är sig lik. Min bror har flyttat "hem" till Sumpan nu. Får se om vi träffas oftare då? Troligen inte för vi är så himla olika. Men bra att han bor närmare tycker jag nog

AIK har vaknat

Snart dags för nästa resa. Undrar vart jag ska? Min dotter har bokat något och vill inte säga vart vi ska. Har mina tankar. Kan det bli en ö?

Ögon inflammation är inte skönt. Ser hemsk ut