fredag 8 juli 2022

Semester

Jaha då ä det dags igen för semester. 4 veckor av ledighet. Ser både fram emot det och inte. Första sommaren på 7 år utan Harry. Det känns fortfarande tomt. Vad ska jag göra nu? Det blir till att sysselsätta sig med annat. Blir nog en hel del skogspromenader kan jag tänka mig. Men jag skulle faktiskt kunna strunta i semestern i år. Känner inte behovet så där starkt som det brukar vara. Hoppas på en lång mc-tur på en vecka eller så. Kan bli Norge eller Tyskland. Båda är nog lika roliga även om transportsträckan till Harz bergen blir lång och lite tråkig. Men resan är ju målet när man åker mc.

Fortfarande tyst från en sida av släkten

Lillebror ska ha 50-års kalas snart och det blir nog roligt. Ser fram emot det.

Ska också ha lite av köp hysteri på landet under semestern. Det blir en ny tvättmaskin, ett nytt förråd i plåt samt en ny utomhus grupp med soffa, fåtölj och bord. Ska köpa virke till en ny altan också. Sen kan det även bli ett lass med jord/grus till tomten. Får nog tiden att gå tror jag. 

Ska även försöka läsa en bok istället för en massa Twitter. Hatar beroendet av Twitter just nu. Men det finns ju så många åsikter att diskutera. 

Det blev till slut ett besök på tatueringsstället. 















Glad sommar. Kommer säkert skriva lite från Dalarna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fria ordet är ditt!