tisdag 30 mars 2021

Socialdemokrat

Ändå passande att medlemskapet i S-initiativet Skattebetalarnas riksförbund är kostnadsfritt.

Någon annan betalar.

En tisdag

 Pandemin fortsätter sätta käppar i våra hjul. Tänk om man hade fått gå på lite fotboll och ta en öl eller två med sina vänner som gillar samma saker? Tänk om jag fick träffa mina restaurang kompisar och äta en massa god mat? Tänk om vi fick resa till England och köra bil på den engelska landsbygden och ta en god öl här och där? Eller en kryssning i Karibien? Eller gå på bio? Eller gå på en The Hives konsert? Eller trängas på en marknad i Kopparberg? Eller åka mc till Tyskland? Drömmen lever!

Nu har Liberalerna bestämt sig och alla skriker höger eller vänster. Men ingen bryr sig om sakfrågorna. Hur dumma i huvudet har vi blivit på senare år? Inget betyder ju något förrän sakfrågorna hamnar på bordet? Men vi diskuterar fortfarande vilka som ska sitta vid bordet, det spelar ju ingen roll. Låt alla sitta vid bordet. Lyssna på alla. Men gör inget som ni inte vill! Ska det vara så jävla svårt? Barn klarar det men inte vuxna. OM SD är nazister så måste dom förbjudas! Så enkelt är det. Så ta och förbjud dom då? Så får vi se vad som händer? Detta kan inte pågå!

Jag avskyr verkligen vänstern! Och då vill jag ända hjälpa dom svaga.

Mår piss mentalt just nu. Jag gör destruktiva saker som jag skäms över hela tiden. Ändå är jag hyfsat lycklig. Det går liksom inte ihop.

Jag MÅSTE sluta med twitter! 

onsdag 24 mars 2021

Finns Gud


 Bevis på att Gud finns!

Problem med gud?

Varför är det så enkelt att tycka om vad kristendomen håller på med men börjar du med islam så blir det problem?




onsdag 17 mars 2021

En dag

Onsdag och sista närvarande arbetsdagen på veckan. Finns mycket negativt att säga men jag väljer att hylla en gammal tv-serie istället och framför allt en viss person/karaktär. Jag är dessutom lite avstånds-kär i henne och det är inget jag hymlar med. Så mycket charm i sig. Och serien är otroligt bra!









tisdag 16 mars 2021

Dagens Nyheter

 Läs och begrunda. Eller strunta in det förresten.

https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-var-ar-alla-de-goda-mannen-i-kampen-mot-det-sexuella-valdet/

Detta är så himla jobbigt att läsa för mig. Jag försöker så ofta att få framför allt vänsterfolk att förstå att detta måste vi jobba med. Vi måste få bort våldtäktsmännen från våra gator och torg. Långa fängelsestraff och är det inte fullvärdiga svenska medborgare så ska dom utvisas. Men nu är frågan kidnappad av "rasisterna" eller SD enligt folk på vänsterkanten så dom kan inte uttala sig i frågan. Jag ställer nästan dagligen frågan till folk på den sidan men får aldrig svar för att frågan hela tiden görs till politik. Jag tycker ofta högerpolitiker gör saken till politik också och det gillar inte jag. Jag vill alltid diskutera sakpolitik och är helt ointresserad av vilka som "vinner" på den frågan. Jag vill ha kvinnofrid i hela Sverige. Inte bara på Dramaten eller Kulturhuset. Syltrygg Sverige vågar inte ta tag i saker som kränker någon. Jag är så trött på det.


torsdag 11 mars 2021

Islam

Det har blossat upp en storm kring ett uttalande om Islam.
Låt mig först säga att jag avskyr ALL religion.
Sen kan jag säga att idag 2021 finns det i mina ögon inget fungerande islamistiskt samhälle.
Idag är Islam ett stort hot mot demokratin i världen.




Dröm

Drömtoaletten!
 


onsdag 10 mars 2021

En onsdag

Onsdag och min sista arbetsdag på plats för den här veckan. Jobbar hemma resten av veckan. Min kollega har slutat nu och det känns lite annorlunda. Det finns jättemycket att säga om det men jag återkommer när saker har landat och svalnat av lite. Man ska vara positiv (vilket inte är enkelt med min personlighet jämnt). Men jag har ändå märkt att jag börjar acceptera folk mer och mer. (med undantag av vissa kriminella element i världen samt folk utan empati för andra arter). Jag får nu lite mer att göra vilket känns bra och det blir mer motiverande att inte behöva lita på vad andra gör och inte gör. Samt att jag vet när jag kan slappna av ordentligt.

Jag mår lite bättre just nu än för några veckor sedan. Våren är på väg. Snart kan jag åka motorcykel och vara ute mer och mer. Längtar till första dagen då man kommer ut på landet och kan ta av sig skor och strumpor för att gå barfota på gräsmattan. En underbara känsla.

Harry är på bättringsvägen nu. Han hade ätit något som gjort honom magsjuk. Fortfarande lite lös i magen men han börjar bli pigg. Jag älskar verkligen min hund fastän han kostar oss stora pengar. Tänk på det om du funderar på att skaffa hund. Det är väldigt dyrt.

Såg lite av Sverige Möts på tv igår. Sverige har himla stora problem nu eftersom ingen lyssnar och alla pratar. Och då får vi knappast förändringar? Varför flyttar folk från problemområden? Den frågan ställer sig många. Men är det inte så enkelt som att säga Trygghet? Min gamla bostad ligger i Hallonbergen. Alla jag känner flyttade därifrån på grund av samma orsak. Trygghet. Trygghet i skolan och på fritiden. Trygghet i att våga gå ensam hem på kvällar och nätter. Trygghet i att slippa få inbrott i bilen eller källarförrådet. Trygghet i att våga släppa ut barnen att leka. Kan nu alla som avskyr SD t.ex. fixa trygghet i samhället så är jag (ganska) säker på att det blir bättre. Kolla igenom flödena på sociala medier. Det handlar ju mest om samma sak. Trygghet. Ge folk det överallt så har vi ju skapat en förutsättning i alla fall.

Annie skoätaren Lööf ska alltså nu samarbeta med vänstern. Jag har sagt det länge nu. Sverige kommer inte att förändras utan det kommer att förvärras innan det blir bättre. Spännande och se vad som händer med skolan. Ska Annie släppa till där också? Falskare politiker var det länge sedan jag så?

Så nu är det minifredag......



måndag 8 mars 2021

Hemma igen

Harry hemma igen!
Tack gode ... för försäkringsbolaget!
Totalt 22.000 och några ören.




söndag 7 mars 2021

Veterinären IGEN

Vår hund Harry hamnar jämt hos veterinären tycker jag.
Det känns som om vi har massor av otur och skarvar en del.
Nu har han ätit något igen så han spyr hela tiden.
Suck!
Dyrt men framför allt känslomässigt jobbigt.
Tänk efter 100 gånger till innan du skaffar hund.




lördag 6 mars 2021

fredag 5 mars 2021

Minnen

Minnen från en svuren tid. Säger man så?
Tittar på Slagskott från -76. En underbar film med humor och värme samt en stor portion besvikelse. En riktig klassiker i mina ögon. 
Sett den mer än 10 gånger kanske 20!

Första gången var på Folkets Hus på Sturegatan i Sundbyberg med inlånade platå skor (s.k. Kiss dojer) av grannen Peter Johansson på Logdansvägen i Ör.
Jag var supernervös att vakten inte skulle släppa in mig.
Den var ju från 15 år alltså barnförbjuden. Men oj vilket minne från en underbar film som du måste se. 

onsdag 3 mars 2021

The Office

The Office!

Jag har som vanligt missat denna totalt sanslöst roliga och sevärda serie. Den har det mesta som jag vill ha av en komedi. Kärlek, värme, egoism, vansinne, oväntade vändningar ja den har allt. Jag började titta på The Office men tänkte efter 3 avsnitt att vad är det här för skit? Men jag gav den några chanser till och den blir bara bättre. Har nu sett 3 säsonger och är redan rädd för när sista avsnittet av säsong 9 kommer. Jag tror och hoppas att jag ser om den igen om några år. Jag fullständigt älskar alla karaktärer från chefen till lagerkillarna. Sen är det väldigt fint att dom har kärlekshistorier inbäddade i dårskapen. Du måste se den här serien om du nu inte har gjort det. Betyget måste bli 5.




Selfie

Jag tror att världen blir en bättre plats om många tar en tablett mot abstinensen!