fredag 4 mars 2022

Krig

2022 och det är krig i vår närhet. Fruktansvärt såklart. Människan som varelse visar återigen upp sitt enormt fula ansikte och som vanligt får djur och barn lida. Det är en enormt vacker och fin planet som vi gång på gång försöker vårt yttersta att förstöra. Vad är det för fel på oss? Ett stort jävla fel är det. Och vi vill bara bli fler och fler. När upptäcker någon som folk lyssnar på att vi måste bli färre. Nej det är inte ok att du skaffar barn ditt gigantiska egoistiska egocentriska svin. Det är inte ok! 

Det som händer i Ukraina är fruktansvärt och folk försöker på sitt eget narcissistiska sätt vinna på enkla kommentarer och inlägg i debatten. Vare sig du är höger eller vänster så är du en hemsk jävel som bara tänker på dig själv. Vad alla tycker om Putin är ju glasklart och vad alla vill och inte vill är lika glasklart. Så om du inte har något konstruktivt eller genomtänkt som du alltid kan stå för så ska du nog inte tycka och tänka åt andra.

Nej jag tänker ändå på dom mest oskyldiga och det är djuren! Barn kommer bara bli onda när dom har indoktrinerats av alla psykopatiska vuxna. - Jag älskar barn får jag ofta höra. Men varför packar du på dom din usla syn på allt och alla. Spelar väl ingen roll om du är religiös eller inte. Du packar på dom dina äckliga värderingar som dom tar med sig upp i den destriktiva vuxenvärlden. Så nej djuren är verkligen dom enda som är oskyldiga på klotet.

Har ni bett ordentligt nu för dom utsatta i Ukraina? För det hjälper ju!

Nu börjar folk bli oroliga över att kriget kan komma hit. 

Jag tror på riktigt att vi aldrig kommer att lära oss leva med varandra så det kanske vore bäst att den starkaste verkligen vinner på riktigt någon gång? Hoppas bara på rätt vinnare. Jag menar att Kina kommer ju för eller senare börja röra på sig. Sen kommer ju inte Ryssland sluta här. Det blir bra en tillfällig paus innan Estland och andra får börja darra på riktigt. 

Krig! Vilket fult äckligt ord som bara varelsen Homosapiens kan hålla på med. Hoppas min dotter bestämmer sig för att inte skaffa barn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fria ordet är ditt!