tisdag 23 oktober 2012

Movies

Get The Gringo – Mel passar som handsken för denna filmen. Han gör den skitige hjälten bättre och bättre. Coolt manus med bra karaktärer. Stormare är också bra.
Man vet knappt om det blir ett bra slut eller inte. Självklart är dt en riktigt våldsamnonsens film, men jag gillar dessa rullar skarpt. En mexikansk Payback?
Kommer absolut se om den. Öppnings-scenen är bara värd entré pengen bara den.
Ger den 4 av 5……



The Fighter – Wahlberg och Bale.Plus en hel del andra bra skådisar. En sån där sann historia som man tvivlar lite på. Filmen är absolut inte tråkig utan snarare riktigt bra. Och Wahlberg är bra. Men boxningsscenerna är usla faktiskt. Inte gnutta realitet där inte. T.o.m Rocky ser ju seriöst bra ut. Det sänker betyget samt att manuset känns väldigt Hollywood. Men det finns en sak som höjer allting och det är Bale! Oj vad bra han är. Han är just nu den kanske klart lysande stjärnan överhuvudtaget nu. Han slår min favoritskådis Edward Norton på fingrarna. Se filmen och tyck själv. Jag kan tyvärr inte ge filmen mer än 3 av 5. Men Bale får 5!




Hysteria – Massagestavens uppfinnare filmatiseras och detta ska självklart vara en story based on a true story! Mysig,smårolig film som ger en skön känsla och en feel good film av bra kaliber. Maggie Gyllenhal är gjord för större filmer än så här.
Bra skådisar över hela linjen och ett manus som känns bra. Men ”true”? Nja tillåt mig småle. Ger den en klar 3 av 5



*******************
seeya

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fria ordet är ditt!