onsdag 30 januari 2013

Onsdag med film



Tinker Tailor Soldier Spy- Nä det gick inte denna gången heller.Somnade flera gånger och jag får nog vänta ett tag till innan nästa försök.Superskådisar och fina miljöer men sååååååå segt


Catch 44 – Forest Whitaker, Bruce Willis,Malin Åkerman m.fl. Vad tänkte ni på? Hur kunde ni skriva på kontraktet för denna filmen? Har ni kvar era agenter? Läser någon manus? Pratar ingen med någon annan om filmen innan det görs? Ni borde vara banlysta från Hollywood ett tag framöver. Denna kalkonrulle saknar motstycke. Det enda som man längtar till med filmen är slutet. Så himla skönt att den är över. Det finns ingen logik eller slutklämm med denna filmen . Det enda som får godkänt är längden för den är kort. Ger den 0 av 5 för den kan bara inte ges ett högre betyg!



Date Night – Den verkade ju så lovande.Efter en intressant första kvart så blev det inte mer än så. Den klarar precis godkänt och det är för att den går att se klart utan att våndas eller tycka den är rent dålig. Jag ger den en svag 2 av5. Och det är för att den är lite småtrevlig med betoning på lite. Har du sett alla feel-good filmer som finns? Tja då kan du kolla in denna också.



Mad Men – Säsong 1. Har funderat länge på denna prisbelönta serie som jag har haft  liggande länge.Men nu kom jag till skott och började kolla. Den börjar ganska trevande och försiktigt på gränsen till segt. Men när karaktärerna kommer på plats så vill man se mer och mer.Och nu är jag fast efter en säsong. Snudd på briljant och en första säsong som bara slås av The Sopranos i drama genren. Tempot är inte högt och någon action är det inte att tala om. Men oj vilka karaktärer,kostymer,miljöer,udda och spännande personligheter och en härlig historia beskrivning. Jag längtar till säsong 2 och har definitivt börjat titta på den när du läser detta. Säsong 1 får 4 av 5 i betyg.Snudd på 5!
*************************
Tja det var allt för nu........................seeya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fria ordet är ditt!