lördag 3 september 2016

Ondska

Kattjouren 

KATTJOUREN VILL VETA vem som misshandlade försvarslösa lilla Tindra till döds, i Jönköpings stadspark
Tindra, ett litet shetlandsföl blev bara en vecka. Hennes mamma tvingades maktlös se på när sadistiska djurplågare slog sönder hennes älskade unge. Igår var Tindra en glad liten fölunge. Idag finns hon inte längre.
Imorse gjorde djurskötaren Mats Johanson den fruktansvärda upptäckten. Lilla Tindra låg medvetslös i hagen - sönderslagen. Vid hennes sida stod mamma Amanda som var alldeles ifrån sig.
Fölflickan är inte den första individen som fått sätta livet till. För ett par veckor sedan misshandlades flera små lamm i parken med träpåkar och ett annat litet lamm fick bakbenet vridet ur led.
En eller flera fega sadistiska förövare härjar i parken. Och det finns med all säkerhet människor som vet eller misstänker vem det är.
Civilkurage är att du som vet något ringer polisen på 11414 och hjälper djuren genom att sätta stopp för detta. Din insats är även viktig för människor eftersom det finns en klar koppling mellan våld mot djur och andra våldsbrott.
Vill du vara anonym så maila oss på akut@kattjouren.nu (Märk "Stadsparken") så lämnar vi ditt tips vidare, utan namn.
Snälla sprid inlägget för att hjälpa dem som är försvarslösa...
Djurplågarna är fortfarande på fri fot. Vi vill uppmärksamma att vi inte glömt och vi kommer dela historien om Tindra tills gärningsmännen är fast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fria ordet är ditt!